Scutaru și Păcurar și-au încheiat conturile cu UTA, Iova „virează” spre Lipova

0
239

Un singur antrenament au efectuat Cristi Scutaru și Paul Păcurar în tricoul UTA-ei în noul an. Ambii au avut discuții cu condu­cerea clubului arădean după „mișcarea” de pe „Motorul II”, iar re­­- zultatul a fost încheierea conturilor. „Clubul UTA și cei doi fotbaliști au ajuns, astăzi, pe cale amiabilă, la o înțelegere de în­cetare a colaborării. Le mulțumim lui Paul Păcurar și Cristian Scutaru pentru perioada petrecută alături de noi și le urăm mult succes în pașii următori ai carierelor”, anunță site-ul oficial al „Bătrânei Doamne”.
Este de la sine înțeles că niciunul dintre cei doi fotbaliști nu au acceptat noile condiții salariale, unele mult sub cele oferite în prima parte a sezonului. Mai departe, Scutaru are șansa de a-și încerca șansa la o echipă din străinătate sau să forțeze o revenire în Liga I, în timp ce lui Păcurar îi rămâne doar varianta revenirii la Lucea­fărul Oradea, celălalt club la care a mai evoluat în acest sezon.
Și Raul Iova a „dansat” doar o dimineață sub comanda lui Cristi Todea. Fundașul dreapta de 19 ani va fi împrumutat de Atletico la o altă grupare de Liga 3-a, după ce în tur îmbrăcase tricoul celor de la Școlar Reșița. „Șoimii Lipova m-a dorit și în vară și am decis să accept de această dată. Am un mic regret că nu rămân la UTA, dar am șanse mai mari să joc constant în Liga a III-a și de acest lucru am nevoie în acest punct al carierei mele”, a confirmat Iova, care – probabil – va semna cât de curând contractul cu gruparea prezidată de Radu Pop.
Pentru banda dreaptă a defensivei, tehnicienii „Bătrânei Doamne” îi iau în considerare pentru partea a doua a stagiunii pe Polgar, Lazăr și chiar Iuga, iar lista ar putea fi completată și de Ghergu, aflat în probe începând de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.