Se apropie derby-ul: Pâncota răspunde cooptării lui Ionuț Popa la Sebiș cu ultimele transferuri

0
237

pirosNațional Sebiș e pe val la început de stagiune: a început cu victorie clară în deplasare, iar primarul Gheorghe Feieș a anunțat că Ionuț Popa e în tabăra lui, chiar înaintea derby-ului cu amicii de la Pîncota.
Gruparea prezidată de Pavel Piroș n-a dorit să comenteze pe marginea cooptării lui Mister la Național, însă e pe punctul să-și oficializeze la FRF ultimele mutări, plus apar noutăți de ultimă oră. Issa Ba, senegalezul de 20 de ani, e deja sub comanda lui Dan Cuedan, la fel și Sergiu Pop, cel adus la UTA anul trecut din postura de golgeter al Câmpiei Turzii în Liga a III-a. Fundașul Răzvan Iovan e azi la FRF unde va obține statutul de jucător liber, iar spaniolul Manu Hernandez a trecut de birocrație și intră deja în calcule pentru meciul de vineri.
„Tot astăzi așteptăm un fundaș de la Satu Mare, pe Tătaru, a mai fost în curtea celor de la Debrecen. Vine și un atacant de la școala lui Gică Popescu, Ionuț Ștefăniță Stancu, are 19 ani, 1,94 metri, prolific în Liga a III-a. Dacă va confirma, până vineri va fi legitimat”, a precizat Piroș.
„Trebuie să ne pregătim bine pentru un meci cu asemenea încărcătură. Având în vedere că am câștigat cu 5-0 ultima confruntare, probabil că Sebişul suferă şi vrea revanșa. Dorim să găsim soluția cea mai bună să luăm un rezultat bun de la Sebiș, unde ne întoarcem pentru meciul cu FC Zalău, din etapa a III-a”, a punctat Pavel Piroș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.