Se circulă greu pe ruta Zam-Arad

0
338

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA ne informează că, în perioada 04-10 decembrie, circulația trenurilor, pe relația Simeria – Radna, se va desfășura în condiții speciale, prin transbordarea călătorilor cu mijloace auto, pe distanța Zam – Arad.
În perioada 04-10 decembrie 2020 se vor executa lucrări de racordare a liniilor 3 și 4 reabilitate din stația Vărădia, cu firul I de circulație Săvârșin – Vărădia, lucrări care necesită închiderea totală a circulației feroviare între stațiile Săvârșin – Vărădia – Bătuța și scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pe întreaga distanță.
Menționăm faptul că, în perioada sus-menționată, constructorul, care execută lucrările de reabilitare pe subtronsonul 2b Bârzava – Ilteu, va pune la dispoziția călătorilor mijloace auto pentru transbordare pe distanța Zam – Arad, mijloacele auto urmând să circule tur-retur, cu oprire în zona stațiilor CF de pe traseu, conform programului de circulație al trenurilor.
De asemenea, pentru informații suplimentare referitoare la modificările din graficul de circulație al trenurilor, pentru perioada 04-10 decembrie, călătorii sunt rugați să consulte și pagina de internet a operatorului național de transport feroviar de călători www.cfrcalatori.ro sau să solicite informaţii la numărul de telefon 021/9521.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat în perioada desfășurării lucrărilor sus-menționate şi îi asigură că acestea au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie şi creşterea gradului de confort şi siguranţă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.