Valul de acuzații vine unul după altul la adresa Sabrinei Rădulescu, mama Antoniei. Noi informații halucinante apar în cazul crimei de la Arad, în care o fetiță de 4 anișori a fost ucisă de către concubinul de 23 de ani al mamei victimei. Ce spun rudele și familia presupusului ucigaș despre partenera sa de viață.

Rudele presupusului criminal lansează atacuri dure la adresa mamei micuței Antonia, pe care o acuză de complicitate, conform playtech.ro.

Aceștia susțin că mama fetiței nu doar că ar fi știut de faptul că iubitul ei a omorât-o pe cea mică, ci, mai mult, ar fi luat parte la crima odioasă care a zguduit România din temelii. Micuța Antonia avea patru ani și fusese diagnosticată cu autism. Fetița ar fi murit nebotezată.

El o acoperă. Atâta de mult o iubește, prostul! Ea a fost acasă când s-a întâmplat chestia aia (n.r. – uciderea fetiței). Se comporta foarte rău cu copiii, îi ținea flămânzi, nu le dădea să mănânce. Bunica se ocupa de copii, ea (n.r. – mama Antoniei, fetița omorâtă) era toată ziua pe telefon.”, au declarat rudele concubinului mamei Antoniei, potrivit celor de la Antena 3.

Conform rudelor presupusului criminal al fetiței de 4 ani din Arad, duminică, 31 octombrie, mama Antoniei ar fi plecat din spital acasă la iubitul ei, ca să se întoarcă luni pentru a se externa în mod oficial, mai scrie playtech.ro.

Recomandările redacției