Se apropie Luna Cadourilor, iar arădenii sunt așteptați la târgul ca­ritabil, ,,Bucuria Crăciunului”, ajuns la cea de-a doua ediție. Asociația „Mobilizează-te”, Asociația de Părinți a Colegiului Național „Preparandia – Dimitirie Țichindeal”, alături de Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură și Colegiul Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal” Arad,  elevii voluntari ai școlii noastre, invită la târgul caritabil, „Bucuria Crăciunului”.
Aici va fi o atmosferă de poveste cu spiriduși, crăciunițe, co­linde și alte momente de neuitat. Sâmbătă, 25 noiembrie 2017, cu începere de la  ora 10.00, în sala de sport a Colegiului Naţional „Pre­parandia-Dimitrie Ţichindeal” din Arad, B-ul Dragalina, nr. 5-7 va avea loc Târgul caritabil intitulat „Bucuria Crăciunului”.
Prețul biletului de intrare la târg este un cadou pregătit de către fiecare participant și de care cu sigu­ranță se vor bucura copiii aflați în dificultate. În schimbul acestui cadou participanții la târg, vor primi un bilet cu participare la tombolă.
La această ediție, fondurile colectate vor fi donate către Asociația ,,Integra”, care se ocupă de integrarea în societate a copiilor cu Sindrom Down.
În cadrul târgului, organizatorii pregătesc o serie de momente artistice oferite de elevi invitați din școlile arădene. Va avea loc o scenetă interpretată de copiii de la Asociația „Integra”. Vor fi organizate ateliere de lucru ale lui Moș Crăciun unde copiii alături de părinți vor putea confecționa obiecte care apoi vor fi puse în vânzare.
Toți cei care vor intra în sală cu un cadou pentru copiii din centrele de plasament, vor avea posibilitatea să fie câștigători, 100 de premii așteptându-i pe copiii participanți, în tolba Moșului.

Recomandările redacției