Se dă startul plăților pentru ajutorul Covid-19 la crescătorii de bovine

0
139

Un mesaj intern APIA  a fost transmis de către directorul general al agenției de plăți. Acesta i-a felicitat pe funcționari pentru bunul mers al campaniei de cereri și de verificări pentru ajutorul de stat de tip Covid pentru bovine. Totodată, șeful APIA a făcut apel la o ultimă verificare din partea funcționarilor pentru ca niciun beneficiar eligibil să nu rămână neplătit, conform agrointel.ro.

”Stimați colegi! Vreau să vă felicit pentru efortul depus în a finaliza cererile OUG 58 bovine. FELICITĂRI TUTUROR! De asemenea, vă rog să acordați o maximă atenție ca nu cumva să rămână vreo cerere neprocesată deoarece vom face o simulare și dăm drumul la calcul. Găsirea unei cereri ulterior nu va mai putea intra la plată. Cu stima, A. PINTEA – DG al APIA”, se arată în mesajul de sâmbătă – 11 septembrie, de către șeful APIA și care a fost retransmis către toți responsabilii APIA din teritoriu.

Vă reamintim că începând din 15 septembrie, APIA va da startul plăților pentru ajutorul de Covid la bovine. Aceste sume sunt bugetate din diferența rămasă din banii alocați pentru Ajutorul Național Tranzitoriu achitat animalelor eligibile în cuantum simbolic de un euro pe cap de bovină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.