Se deschid agențiile Loteriei Române!

0
463

Agenţiile Loteriei Române se redeschid de luni, 15 iunie, de la ora 14.00, a anunțat vineri instituția. Activitatea acestora a fost suspendată timp de trei luni din cauza epidemiei de coronavirus. Agenţiile Loteriei Române se vor redeschide gradual de luni, 15 iunie, de la ora 14.00. Primele trageri loto vor avea loc duminică, 21 iunie 2020.

Odată cu redeschiderea agenţiilor loto se reia şi plata câştigurilor. Reamintim faptul că plata câştigurilor a fost suspendată în 25.03.2020, iar termenele pentru ridicarea câştigurilor prevăzute de regulamentele de joc nu au mai curs începând cu aceeaşi dată. Jucătorii îşi vor putea încerca din nou norocul la jocurile preferate, în condiţii de siguranţă şi protecţie. Loteria Română s-a pregătit pentru redeschiderea agenţiilor cu o serie de măsuri de prevenţie necesare pentru protejarea sănătăţii jucătorilor şi a angajaţilor şi va respecta toate normele care vor fi stabilite de autorităţi„, se arată în comunicat.

Activitatea agențiilor loto a fost suspendată pe 18 martie, după instaurarea stării de urgență din cauza epidemiei de coronavirus.

Măsuri anti-COVID-19 în agențiile LOTO

În agenţiile loto vor exista panouri de plexiglas transparent (cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucătorii), benzi avertizoare de menţinere a distanţei de siguranţă, dezinfectat pentru mâini pus la dispoziţia jucătorilor şi dezinfectant pentru suprafeţele de joc. De asemenea, angajaţii vor purta măşti de protecţie facială şi vor avea la dispoziţie mănuşi de unică folosinţă şi vizete transparente de protecţie. Dezinfectarea agenţiilor şi a suprafeţelor de contact se va face zilnic, conform unui orar care va fi afişat la loc vizibil, împreună cu celelalte reguli şi recomandări privind accesul şi comportamentul în agenţiile Loteriei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.