Se deschid sălile de sport din municipiul Arad și din Ineu

0
300
Panoramic Gym

Trei persoane au decedat și 25 s-au infectat cu Sars-CoV-2, în județul Arad, între raportările de duminică și luni. 138 de persoane au fost declarate vindecate, numărul de cazuri active ridicându-se la 878. În spital sunt internate 200 de persoane, 678 sunt în izolare la domiciliu, iar 2.488 – în carantină.

Cea mai mare noutate este că rata de incidență a scăzut sub 3,5 în municipiul Arad și în orașul Ineu, fapt care marchează ieșirea acestor localități de sub „imperiul” restricțiilor de weekend. Magazinele se vor închide la ora 21 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică (restaurantele vor fi deschise până la 22), iar circulația va fi restricționată abia după ora 22,00, și nu după 20, așa cum a fost timp de o lună. Cu incidențe de 3,40 și 3,24, cele două orașe vor rămâne, totuși, în scenariul roșu, cu restaurante, baruri, săli de jocuri de noroc și săli de spectacol închise la interior. Astfel, pentru restaurante și baruri, vor fi deschise doar terasele.

Cu toate acestea, se vor deschide sălile de sport, aspect important pentru împătimiții de mișcare din cele două orașe.

În categoria restricțiilor de weekend au rămas localitățile Moneasa, Bârzava. Șagu, Dezna (nou-intrată), Macea, Hășmaș, Vinga și Chișineu-Criș.

În ceea ce privește restricțiile zilnice, o incidența de peste 7,5 o au localitățile Dieci și Săvârșin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.