Dacă vorbim de drumul comunal DC 69 A Cladova, trebuie precizat că acest drum a fost asfal­- tat prin două proiecte guvernamentale, într-o perioada de aproximativ șase ani, pe o lungime de 6 km, până la Barajul construit pe Valea Mare din Cladova, după cum ne precizau reprezentanții administrației.
„Lucrările de asfaltare, podețele și rogolele de scurgere au fost bine executate, în prezent DC69A Cladova se prezintă foarte bine.
Administrația locală a întocmit proiectul de asfaltare și pentru DC69B Valea Mică, așa încât să putem accesa în acest an, 2014, un proiect European în vederea asfaltării celor 2 km de drum“ ne-a precizat primarul comunei Păuliș, Petru Nicoară.
„Muncitorii noștri de la Primăria Păuliș lucrează în prezent – cu un număr de patru motocositoare – la întreținerea acestui drum, ac­ționând în exteriorul părții carosabile, la înlăturarea vegetației nedorite crescută în exces.
În altă ordine de idei, așteptăm, de asemenea, să efectuăm achiziția pentru utilaje, pe un proiect european, în cadrul GAL (Grup de Acțiune Locală – n.red.) Miniș-Măderat, utilaje care vor fi de un real folos pentru întreținerea acestui drum pe toată perioada anului“ preciza primul edil al comunei Păuliș.
(F.B.)

Recomandările redacției