Se fură ca-n codru. Mai mulți arădeni cu vârste cuprinse între 16 și 78 de ani s-au ales cu dosar penal

1
2385

Motivul unui furt depinde de la caz la caz, unii fură din nevoie, alții de plăcere. Indiferent de caz, persoanele depistate furând, vor fi judecate conform legii.

Polițiștii arădeni au depistat în flagrant delict, în dimineața de luni, 14 septembrie, un arădean de 31 de ani, care se deplasa cu bicicleta sa pe strada Grădinarilor. Acesta avea asupra sa mai multe bagaje voluminoase, pentru care nu putea justifica proveniența lor. Astfel, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, stabilind că, în urmă cu puțin timp, bărbatul ar fi pătruns prin escaladarea gardului într-un imobil în construcție. De aici, bărbatul a sustras mai multe scule electrice pentru construcții și 7 kilograme de carne congelată.

Tot un bărbat, de data aceasta de 78 de ani, a sustras joia trecută, 10 septembrie, o geantă cu două telefoane mobile și 250 de lei din dulapul amenajat pentru bagajele clienților, din incinta unui supermarket, situat pe strada Lucian Blaga. Prejudiciul a fost recuperat și returnat persoanei vătămate.

O tânără de 16 ani, din Arad, și una de 17 ani, din Apateu, sunt cercetate de polițiștii micălăceni pentru sustragerea mai multor bunuri alimentare și nealimentare dintr-un supermarket de pe Calea Radnei. Prin faptele lor, tinerele au cauzat un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei, recuperat și parțial și returnat societății comerciale.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru furt, fiind continuată documentarea activității infracționale a celor în cauză.

1 COMENTARIU

  1. Atat sunt si ei instare sa faca sa prinda pe unii care probabiil mor de foame, dar alti care intra peste tine in casa iti fura bunuri si masina nu sunt instare sa se uite pe camere absolut nimic josnic politia română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.