parcParcul destinat copiilor denumit ,,Aventura Voinicilor” va fi inaugurat oficial, miercuri, ocazie cu care vor fi organizate jocuri pentru copii şi un spectacol de marionete.

Conform programului oficial al Zilelor Aradului, în noul parc al copiilor, începând cu ora 17.00, vor fi prinţese, clovni, personaje celebre cum ar fi Mickey şi Minnie.

De asemenea, vor avea loc ateliere de creaţie, pictură pe faţă, baloane modelabile, concursuri şi alte jocuri distractive.

Totodată, în noul parc al copiilor va avea loc şi un spectacol al trupei Marionete a Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad.

De asemenea, reprezentanţii Primăriei municipiului Arad au anunţat că începând cu ora 10.00 în parc vor avea loc animaţii diverse pentru cei mici.

Noul parc al copiilor din municipiul Arad “Aventura Voinicilor” a fost amenajat pe o suprafaţă de 17.000 mp, din vecinătatea Sălii Polivalente până la Parcul Europa, iar valoarea investiţiei depăşeşte 4,2 milioane de lei.

Parcul are dotări complexe specifice locurilor de joacă pentru copii: tobogane, leagăne de lemn, balansoare, groapă de nisip.

Atracţiile parcului sunt mai multe complexe de joacă din lemn sub formă de avion, vapor şi jeep, dar şi o pistă de skateboard.

De asemenea, parcul are o zonă pentru spectacole, dotată cu scenă şi tribună.

În noul parc au fost amenajare alei pietonale din asfalt şi pavaj, a fost înierbată suprafaţa destinată zonelor verzi, care este dotată şi cu instalaţie de irigare şi a fost montată o instalaţie de iluminat.

În acelaşi parc au fost plantaţi 45 de arbori, 100 de arbuşti şi mai multe tufe cu trandafiri.

Parcul este dotat şi cu mobilier urban, bănci, coşuri de gunoi, cişmea cu apă potabilă şi rastele de biciclete.

În data de 24 august, în acelaşi parc, se va organiza concursul Miss şi Mister Copilărie 2014.

Concursul va avea mai multe probe printre care: costumaţie de zi şi autoprezentare, proba de spontaneitate, proba de aptitudini, proba de teatru şi costumaţie de carnaval.

Miss şi Mister Copilărie face parte din proiectul Farmecul Copilăriei – Arădenii Retrăiesc Amintiri Duminica, eveniment finanţat de Primăria Municipiului Arad.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției