Se întâmplă în Arad: un bărbat a fost jefuit în plină stradă

0
260

Un arădean a fost bătut și jefuit, sâmbătă noapte, într-o zonă centrală a municipiului. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01.45, un echipaj de jandarmi aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona Pieței Podgoria, au observat în spatele Liceului CFR,  un bărbat care prezenta urme de agresiune fizică. Acesta le-a povestit jandarmilor, că a fost bătut de doi bărbați, iar după ce l-au lovit cu pumnii și picioarele, l-au deposedat de 250 lei și două telefoane mobile. Oamenii legii au transportat victima la spital, deoarece necesita consult medical de specialitate, după care au plecat în căutarea suspectilor, având descrierea detaliată făcută de persoana vătămată.

În scurt timp, jandarmii l-au depistat pe unul dintre agresori, în zona străzii Udrea din municipiu, având asupra lui unul din telefoanele declarate furate. „Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, iar persoana suspectă a fost predată specialiștilor din cadrul IPJ Arad, pentru continuarea cercetărilor„, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

În perioada 01.09-26.10.2017, jandarmii au întocmit acte de sesizare pentru un număr de 35 infracțiuni ocazie cu care au fost identificați 39 autori și au fost aplicate 307 sancțiuni contravenționale în valoare de 72.750 lei. Dintre infracțiunile constatate independent, se numără: 4 infracțiuni de furt, 2 de distrugere, 11 de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, o infracțiune de tâlhărie, trei infracțiuni de lovire sau alte violențe. În misiunile executate în cooperare cu Poliția, s-au constatat 27 infracțiuni cu 23 autori. Totodată în perioada analizată efectivele inspectoratului au ridicat în vederea confiscării și predării organelor abilitate 4.400 fire de țigarete (210 pachete de țigări), iar valoarea totală a bunurilor ridicate în vederea confiscării, provenite din contravenții și infracțiuni este de 12.583 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.