Se întrerupe furnizarea apei la Șiria și Ineu, pe fond de lucrări

0
208

Noi lucrări de cuplare cu întreruperi se întreprind la Șiria Și Ineu.  Pe 22, respectiv 23 noiembrie, în cadrul Proiectului „Fazarea Proiectului extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”, al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S.A., sunt planificate noi lucrări de cuplare a reţelelor de apă potabilă.
Lucrările se derulează în cadrul Contractului CL7 Reabilitare şi extindere reţele de apă şi reţele de canalizare în Ineu, Pâncota şi Şiria şi constau în cuplarea reţelelor
existente la conducta de apă
realizată în cadrul Proiectului, incluzând branşamentele afe­rente.
În Şiria are loc lucrarea de cuplare a reţelei de apă de pe Calea Aradului cu cea de Strada Crişan, urmând să fie întreruptă furnizarea de apă potabilă pe aceste străzi.
În ceea ce priveşte oraşul Ineu, furnizarea de apă potabilă va fi oprită pe 23 noiembrie , în intervalul orar: 09.00 – 17.00, pe străzile din Cartierul Vechi şi pe strada Republicii.
La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. Compania de Apă recomandă să nu folosească apa pentru consum şi uz casnic, până la limpezirea ei completă.
(S.S)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.