bahmuteanu_prigoanaDupă ce s-au certat şi s-au jignit reciproc luni în şir, Silviu Prigoană (49 ani) şi Adriana Bahmuţeanu (38 ani), cel mai spectaculos cuplu din România, par să fi îngropat definitiv securea războiului. Mai mult, frumoasa brunetă şi milionarul se pregătesc iar de nuntă. Pare incredibil, dar e adevărul curat! Cei doi se vor căsători din nou, pentru a cincea oară! Să sperăm că, de data aceasta, va fi cu noroc.

După ce în primăvara acestui an au încercat să-şi refacă viaţa alături de alte persoane, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană şi-au mai dat o şansă până la urmă, de dragul copiilor. Cei doi iubiţi s-au împăcat de Paşte şi, după ce au petrecut o vară întreagă prin vacanţe, cei doi şi-au dat seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt şi se pregătesc iar de nuntă. Mai exact, a cincea nuntă! De altfel, Adriana, care a debutat de ieri cu un nou sezon al emisiunii “Începe Bahmu”, a declarat pentru ziarul Libertatea că abia s-a întors dintr-o vacanţă frumoasă pe care a petrecut- o în Bulgaria, la un hotel de cinci stele, alături de Silviu şi de cei doi copii ai lor. “Abia am revenit din vacanţă, ne-am simţit foarte bine. Am petrecut ca o familie adevărată. De această dată, nu am mai luat-o pe mama cu noi, nu am vrut să-l mai supăr pe Silviu… Am fost doar eu cu el şi cu copiii. Relaţia dintre noi decurge excelent, nu ne-am mai certat deloc”, ne-a declarat Adriana.

Se gândesc să facă din nou nuntă

Vedeta de televiziune a continuat: “Copiii s-au distrat de minune, se înţeleg foarte bine cu Silviu… Bine, le-a făcut toate poftele, iar micuţii sunt fericiţi. În vacanţă ne-am gândit serios să ne recăsătorim. Dacă o facem din nou şi o s-o facem, ar fi a cincea oară, cred, când m-aş mărita cu Prigoană, sau a şasea…! Nici nu mai ştiu exact… Despre viitoarea nuntă nu vreau să vorbesc acum, dar este un aspect la care ne gândim”, ne-a dezvăluit Bahmu. Adriana şi Silviu s-au cunoscut în urmă cu 12 ani şi de atunci trăiesc o dragoste cu năbădăi. Au fost căsătoriţi de patru ori şi tot de atâtea ori au divorţat, pentru motive mai mult sau mai puţin întemeiate. Poate că acum, la a cincea încercare, cei doi îşi vor uni destinele pentru totdeauna…

Zece ani s-au jucat de-a dragostea!

Bahmuţeanca şi Prigoană s-au căsătorit prima oară în 2003, după o relaţie de un an. Totul era extrem de romantic, iar furtunoasa Bahmu părea că găsise un bărbat care s-o domolească. Nunta a avut loc în secret şi, imediat după eveniment, mirii au plecat în luna de miere, în Olanda. La întoarcere, când toata lumea îi aştepta pentru felicitări, şi-au anunţat… divorţul. Aşadar, în toamna anului 2003, Adriana a fost cea care a depus actele, Silviu nu s-a opus şi, uite-aşa, o mare iubire părea să se fi frânt. Dar nu! Cei doi se iubeau prea mult… Câteva luni mai târziu, în ianuarie 2004, Bahmu şi Prigoană se prezentau din nou în faţa ofiţerului Stării Civile, apoi la biserică… A doua lor nuntă a fost spectaculoasă, cu sute de invitaţi şi cu o lună de miere petrecută în America, la Las Vegas. În toamna lui 2004, Prigoană şi Bahmu s-au certat iar şi au divorţat pentru a doua oară! Apoi, abia începuse anul 2005 că, deja veterani în ale căsătoriei, Adriana şi Silviu se cununau din nou civil. De data aceasta fără să mai meargă la biserică şi fără să mai facă nuntă. O ceremonie restrânsă, dar care a părut să fie cu noroc, pentru că a treia căsătorie a durat… doi ani. Anul 2007 a adus un nou divorţ, la fel de lung ca şi anterioara căsătorie, respectiv până în 2009. În ziua când Adriana – însărcinată în 5 luni, cu Prigoană, evident – împlinea 35 de ani, cei doi se căsătoreau a patra oară. Lucrurile păreau să se fi aşezat… Şi, totuşi, lucrurile au luat-o razna din nou. A urmat, evident, divorţul din 2012. Apoi, împăcarea, iar acum o nouă căsătorie! Dacă aţi pierdut cumva numărul, este a cincea!

Ea s-a cuplat cu un instalator…

… el cu o doctoriţă

Deşi de-a lungul celor zece ani de dragoste nebună a încercat fiecare să-şi refacă viaţa alături de alte persoane – Adriana Bahmuţeanu cu instalatorul Mihai Popescu (32 ani) şi Silviu Prigoană alături de doctoriţa Ramona Cadar -, cei doi s-au întors unul în braţele celuilalt în preajma Sărbătorilor Pascale din acest an. Reconcilierea a avut loc în Joia Mare, s-a petrecut în secret, iar în Vinerea Mare, bruneta s-a mutat înapoi în vila afaceristului milionar.

 
SURSA: http://www.libertatea.ro

Recomandările redacției