Se ocupa cu jocurile de noroc, dar n-a avut noroc deloc

0
330

În condițiile agravării crizei medicale determinate de COVID19, polițiștii locali continuă verificările privind respectarea prevederilor legale privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei.

Luând act de sesizările transmise, echipajele cu atribuții de ordine și liniște publică au organizat descinderea simultană în mai multe locații aparținând unui agent economic ce desfășoară activități cu publicul în domeniul jocurilor de noroc. Situate în patru zone diferite din Municipiul Arad, acestea funcționau nestingherite de reacțiile negative ale locuitorilor din zonă și în pofida  reglementărilor privind suspendarea temporară a activităților conexe respectivului tip de servicii.

Operatorul economic a fost sancționat cu amenzi în valoare de 2.000 lei pentru fiecare unitate, în temeiul Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și al Hotărârii de Guvern nr. 293/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 martie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.