Uniunea Locală a Asociațiilor Locative Arad (ULAL Arad), membră a Ligii Habitat Casa Plus, organizează curs pentru ocupația „Administrator de condominii”.

Înscrierile la cursul de administrator se pot face de luni până vineri, între orele 9:30 şi 16:00, la sediul din Arad, str. George Cosbuc, nr. 33.

Participarea la curs va fi posibilă în ordinea înregistrării cererilor de înscriere. Grupa va fi constituită în funcție de capacitatea sălii de curs. Cursul se adresează persoanelor care doresc să desfășoare astfel de activități (actuali administratori de imobile, proprietari de apartamente, tinerilor, pensionarilor etc.). Se pot înscrie, conform Standardului, persoanele cu nivelul de învățământ general obligatoriu, ne-a spus Dorina Lupșe, președintele ULAL Arad.

Documentele necesare înscrierii sunt următoarele: copie buletin/carte de identitate; copie certificat de nastere; copie certificat de căsătorie, dacă este cazul; copie diploma studii medii sau studii superioare; copie certificat de participare sau absolvire a unui curs de pregătire/perfecționare/formare profesională, pentru persoanele care au absolvit un astfel de curs, anterior intrării în vigoare a noii legi; copie atestat de administrator de imobile (dacă este cazul); formular de înscriere (se completează la înscriere).

Modalitatea de verificare finală a cunoștințelor dobândite, costurile cursului, cât şi alte aspecte necesare pentru absolvirea cursului de calificare profesională şi de obținere în final a certificatului de calificare profesională în profesia sau ocupaţia de „Administrator de condominii”, conform cu prevederile noii legi a Legii nr. 196/2018, le puteti primi la telefon 0257/285053 și sediul Uniunii, a mai adăugat Dorina Lupșe.

Recomandările redacției