Un nou caz Florin Roman la vârful politicii românești.

Matematicianul Sergiu Moroianu, soțul lui Clotilde Armand, îl acuză pe Sorin Grindeanu că își ascunde cartea de matematică pe care ministrul Transporturilor susține că a scris-o împreună cu tatăl său, scrie ziare.com.

Este vorba despre volumul ”Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”, ce a apărut în CV-ul lui Sorin Grindeanu când acesta era premier.

Un videoclip cu afirmațiile lui Sergiu Moroianu a fost publicat pe pagina de Facebook a primarului Clotilde Armand. Cartea invocată este ”Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”, pe care Sorin Grindeanu a trecut-o în CV în perioada cât a fost premier.

Un nou caz Florin Roman în Guvernul României. La 5 ani de la declanșarea controversei și la 19 ani de la data apariției, nici un exemplar al cărții lui Sorin Grindeanu nu a putut fi găsit în vreo bibliotecă publică sau pe internet. În spațiul public subzistă o controversă privind una dintre cărțile scrise de viceprim-ministrul Guvernului României și ministru al Transporturilor și Infrastructurii, domnul Sorin Grindeanu, provocând daune de imagine atât statului român cât și comunității matematice.

Sergiu a pregătit un scurt material despre cazul d-lui Grindeanu (acest Florin Roman al PSD-ului) și a lansat o provocare publică ministrului Transporturilor: să doneze un exemplar al cărții sale la Institutul de matematică „Simion Stoilow” al Academiei Române, spre folosul comunității științifice. 

sursa: ziare.com

Recomandările redacției