Se plimba cu „alimentara” pe patru roţi

0
119

transportOamenii legii din Chişineu-Criş au depistat şi oprit în trafic un transport ilicit  de produse alimentare şi nealimentare, în valoare totală de peste 21.000 de lei.

Poliţiştii l-au depistat, pe DN 79, în localitatea Socodor, în noaptea de 13/14 aprilie a.c., în urma unei acţiuni desfăşurate în cadrul acţiunii dispuse la nivel naţional de I.G.P.R., pe M. Dan de 46 de ani, în timp ce transporta, cu un autoturism, 320 kg. de carne de pasăre, 250  kg. de cafea, 38 de pungi cu detergenţi, 125 bucăţi de ciocolată şi 132 bucăţi de ouă de ciocolată, fără a deţine acte de provenienţă.

„În urma verificărilor, colegii mei au constatat că produsele transportate au fost achiziţionate de cel în cauză din Ungaria, în scopul comercializării, fără a fi autorizat pentru a desfăşura astfel de activităţi comerciale. Persoana a fost sancţionată contravenţional, conform Legii nr. 12/1990, cu suma de 500 de lei, întreaga cantitate de produse, în valoare de aproximativ 21.250 de lei, fiind reţinută în vederea confiscării”, ne-a declarat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.