Se pregătește ediția 2018 a Târgului de Iarnă

0
497

Ediția din iarna aceasta a Târgului de Iarnă se va desfășura în perioada 24 noiembrie 2018 – 8 ianuarie 2019 în centrul orașului, precum și în Parcul Mihai Eminescu, unde vor fi pregătite, ca în anii trecuți, căsuțe cu produse specifice sărbătorilor de iarnă. Arădenii se vor mai putea bucura de brazi de iarnă aduși din Munții Apuseni, precum și de diverse programe artistice.
Organizatorii Târgului de Iarnă, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad, au decis ca târgul să fie amenajat, și anul acesta, în Parcul Eminescu, în fața Palatului Administrativ și pe strada Romul Veliciu. Pe strada Romul Veliciu, arădenii vor putea cumpăra produse artizanale, cadouri, jucării și alte produse specifice sărbătorilor de iarnă. Parcul Eminescu va concentra cea mai mare parte a căsuțelor și va fi împărțit în mai multe zone: o zonă destinată produselor și preparatelor gastronomice, un mini-orășel al copiilor și o zonă pentru spectacole. Sunt pregătite mai multe atracții pentru copii, printre care Căsuța lui Moș Crăciun, Atelierul lui Moș Crăciun și alte ateliere. În Orășelul Copiilor va fi amenajat și un țarc, unde vor fi aduse animale.
Spectacole tematice
Târgul de Iarnă se va deschide cu un program artistic special, în 24 noiembrie, la ora 17.30. Pe scenă vor urca trupa de toboșari Magic Drummers din Belgia și balerinele de la Aerial Fantasy Show din Milano. Seara se va încheia cu un recital al solistei de muzică ușoară Nicola.
După deschidere, programul artistic al târgului va fi completat cu evenimentele tradiționale din perioada sărbătorilor: concertele dedicate Zilei Naționale a Ro­mâniei, concertele prilejuite de aprinderea luminițelor în brazii de Crăciun, sosirea lui Moș Nicolae și concertele din ultima noapte a anului când va fi organizat Revelionul Popular.
Programul complet al evenimentelor care vor avea loc la Târgul de Iarnă va fi anunțat zilele viitoare.
Tema iluminatului festiv din acest an va fi aceea a Centenarului, Centrul fiind, ca de obicei, zona cea mai „aprinsă”. Zona centrală va beneficia de amenajarea tematică specifică perioadei de sărbători și a 100 de ani de la Marea Unire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.