Se pun în vânzare biletele şi abonamentele pentru Festivalul Internaţional de Teatru Nou

0
340

În perioada 9 – 18 mai la Arad va avea loc cea de a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Nou (FITN) – o veritabilă platformă de exprimare a tot ceea ce este nou în teatrul contemporan. Pe parcursul desfăşurării sale, FITN va prezenta spectacole de prim rang, atât producţii ale unor instituţii de stat, cât şi ale unor companii independente. Iar secţiunea FOCUS a ediţiei de faţă este dedicată unuia dintre cei mai importanţi creatori de teatru români ai momentului – regizorului Radu Afrim.
Începând de luni, 28 aprilie, de la Agenţia de bilete a teatrului vor putea fi procurate atât biletele cât şi abonamentele pentru festival. Preţul unui bilet este de 10 lei, pentru oricare dintre spectacolele invitate, indiferent de spaţiul în care se joacă (sala mare, sala Studio, cluburi). Celor care doresc să nu rateze niciunul dintre spectacole le oferim posibilitatea achiziţionării de abonamente, preţul unuia fiind de 151,50 lei.
Precizăm că programul Agenţiei de bilete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ Arad , în săptămâna 28 aprilie – 4 mai este următorul:
 luni (28 aprilie), marţi (29 aprilie), miercuri (30 aprilie) – între orele 10,00 – 14,00 şi 17,00 – 19,00.
 joi (1 mai), vineri (2 mai) – închis
 sâmbătă (3 mai), duminică (4 mai) – între orele 10,00 – 13,00
Începând de luni, 5 mai, Agenţia de bilete va funcţiona după programul normal, între orele 10,00 – 14,00 şi 17,00 – 19,00. Programul complet al FITN poate fi consultat atât la Agenţia teatrului, cât şi pe site-ul www.teatrulclasic.ro, pe pagina oficială de Facebook a TCIS Arad, în cotidianele locale şi în presa online. Mai mult, pe cele două platforme online ale teatrului arădean (pagina web şi cea de Facebook) găsiţi şi toate detaliile fiecărui spectacol în parte (publicului căruia i se adresează, distribuţie, regie, imagini, referinţe critice).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.