Se reia revizuirea medicală, dar arădenii pensionați de invaliditate trebuie să se grăbească

0
1408

Vești bune pentru pensionarii care primesc pensii de invaliditate. Din 15 mai, activitatea de expertiză medicală se reia, în anumite condiții. Vor trebui însă să se grăbească pentru revizuire și să respecte termenele impuse de CJP Arad.

Pensionarii de invaliditate care au avut termen de revizuire în perioada stării de urgență (16.03-14.05.2020) vor fi revizuiți pe baza documentelor medicale emise după ultima revizuire medicală, precum și a programului de recuperare.

Aceste documente vor fi transmise prin serviciul poștal la Casa Județeană de Pensii  Arad, strada Voluntarilor nr. 2A, cod 310157 sau prin mijloace de comunicare electronică (e-mail: [email protected]).

„Pensionarii sunt rugați să trimită de urgență documentele menționate, întrucât revizuirea medicală se va desfășura în perioada 15.05 – 15.06.2020, precum și actualizarea numărului de telefon la care pot fi contactați în caz de nevoie și cu  specificarea cabinetului de expertiză medicală la care sunt arondați.

Pensionarii de invaliditate cu termen de revizuire în perioada 15.05- 31.05.2020, respectiv  1.06 – 15.06.2020,  se vor prezenta la cabinetele de expertiză medicală la care sunt arondați cu documentele medicale emise după ultima revizuire medicală, precum și programul de recuperare,  în vederea revizuirii la termen“, menționează conducerea Casei Județene de Pensii (CJP) Arad.

După analizarea actelor trimise, decizia medicală și planul de recuperare emise de comisia de expertiză pentru următoarea revizuire, vor fi comunicate titularului prin intermediul serviciului poștal, cu confirmare de primire.

„În cazul în care, nu se vor trimite actele medicale solicitate în termenul legal, pensia de invaliditate va fi suspendată“, suține Mihaela Vasil, directorul Casei Județene de Pensii Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.