Se schimbă sensul de circulație pe strada Unirii

0
357

Dacă circulați în mod regulat pe strada Unirii, trebuie să știți că aceasta își va schimba sensul de circulație, începând de marți. Se va circula dinspre B-dul Revoluției către B-dul Decebal. Comisia de Sistematizare a Circulației în Municipiul Arad a luat această hotărâre în cadrul unei ședințe din data de 12.08.2020. Schimbarea va fi în vigoare până la începutul lunii noiembrie.

“Am venit cu propunerea schimbării sensului de rulare pe strada Unirii ca o soluție de decongestionare a traficului din zona centrală a municipiului. Ne gândim în mod special la săptămânile următoare când pe de o parte, perioada concediilor se va încheia, iar pe de altă parte școlile își vor redeschide porțile, fapt ce va genera o creștere a valorilor de trafic. Deocamdată schimbarea sensului de rulare este pe perioadă determinată, respectiv începutul lunii noiembrie, dar dacă își va dovedi utilitatea în asigurarea fluenței traficului în zona centrală, această schimbare de sens ar putea deveni definitivă.”, a explicat Bogdan Boca, membru al Comisiei de Sistematizare a Circulației în Municipiul Arad.

Pentru a ajuta șoferii arădeni să se obișnuiască cu noul sens de circulație, agenții Direcției Generale Poliția Locală vor fi prezenți în intersecțiile afectate, marți, 18.08 a.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.