Avril_Lavigne_nickelbackTotul îi merge bine unei îndrăgite interprete, atât în carieră, cât şi în viaţa de familie, dar există un lucru care nu-i dă pace.

„Simt o presiune, să-mi întemeiez o familie acum, că sunt căsătorită. Dar vreau să fiu pregătită. Acum, mă concentrez asupra muzicii mele. Noul meu album este prioritatea şi copilul meu în acest moment”, a declarat Avril Lavigne, care şi-a refăcut viaţa anul acesta, pe 1 iulie, alături de Chad Kroeger de la Nickelback, după mariajul eşuat cu Deryck Whibley.

Cântăreaţa născută în Canada va lansa noul album pe 5 noiembrie, şi chiar şi aici se găsesc urmele noului soţ. „Ne-am petrecut cea mai mare parte a timpului împreună. A fost în turneu, o vreme, dar am concertat eu cu Nickelback, apoi a călătorit el cu mine, iar acum lucrăm împreună la albumul meu, suntem nedespărţiţi”, a declarat blonda de 29 de ani, care se simte bine cu soţul ei în studio dintr-un motiv cât se poate de romantic: acolo a cerut-o de soţie. Dar copilul unde-l vor face, când îi va veni rândul?

 

Sursa: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției