Carla_BruniCu puţine zile în urmă părea conştientă că timpul a lăsat urme, trecând peste ea, dar iată că nu a pierdut ocazia să se întoarcă la prima dragoste, moda. Şi chiar într-un mod sexy, cu sfârcurile la vedere.

Carla Bruni, fosta primă doamnă a Franţei, îşi petrece timpul în cel mai artistic mod, de când ea şi Nicolas Sarkozy cel învins în alegeri şi-au făcut bagajele şi s-au mutat de la Palatul Elysee. Un nou album, „Little french songs”, ar fi părut suficient pentru vedeta de 45 de ani, dar nu a fost deloc aşa.

În acelaşi timp în care posta cântecul dedicat soţului ei, „Mon Raymond”, Carla şi-a amintit de anii 90, când era la fel de cunoscută ca Cindy Crawford sau Naomi Campbell, şi a pozat pentru Bulgari, la Roma. S-a îmbrăcat într-o rochie violet, culoarea ei favorită, dar a uitat să-şi pună sutien, aşa că sfârcurile şi-au făcut de cap, împungând de zor mătasea subţire.

Carla nu a ascuns că trage şi acum cu sete din ţigară şi bea câte un păhărel. „Îmi plac oamenii cu un stil de viaţă perfect, care se hrănesc echilibrat, dar mie nu mi se potriveşte. Sunt un pic pe stilul vechi italo-francez şi nu mă opun unei ţigări sau unui pahar de vin. Iar berea o ador! Nu-mi fac probleme cum arăt, am alunecat pe partea cea rea a vârstei! Nu este nimic de făcut. Am părăsit scena”, a glumit vedeta. Dar, după cum se vede, sunt doar vorbe. În realitate, se bucură atât de dragoste, cât şi de luminile rampei.

Sursa: http://vdt.antena3.ro/

Recomandările redacției