Seară de pop-rock simfonic, pe Ștrandul Neptun

0
575

Ștrandul Neptun devine și în acest an spațiul în care cei de la Filarmonica Arad se întâlnesc cu publicul care agreează divertismentul, proiectul lor anual, Pop – Rock Simfonic, fiind programat în seara de sâmbătă, 19 Iunie 2021, la ora 18.00.

„În această seară, realizată integral pe surportul orchestrei simfonice și a Corului Academic, ni se alătură Daniela Mihăilescu și Mario Band, într-un  program de cover-uri celebre, cu titluri perene și semnături de colecție:  Queen, Beatles,  AC/DC, Tina Turner, Bob Dylan, Carlos Santana, Cargo, Phoenix, Pro Musica ș.a

Iar pentru că au devenit obișnuințe  în parcursul repertorial al programelor crossover, din ofertele orchestrei simfonice  nu vor lipsi  marile succese de proveniență clasică, Beethoven – The 5th sau Palladio de Karl Jenkins”, au transmis cei de la Filarmonica Arad.

Accesul publicului la eveniment este gratuit și va fi posibil începând cu ora 17.00, în limita a 500 de locuri, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii SARS- CoV-2.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS -CoV-2  pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea  schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu  mai vechi de 24 de ore, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art.44 și al art.71 alin. (2) din Legea nr.55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.