Fiindcă nu a mai primit loc în eșalonul terț al fotbalului românesc, Centrul Național de Pregătire Timișoara are doar varianta partidelor de verificare. Formațiile de ligă secundă de pe Bega sunt adversari tradiționali pentru trupa lui Petcu, care, însă, a trebuit să se reorienteze în săptămâna cu „intermediară” în Liga a II-a.
Astfel, puștii „tricolori” s-au deplasat la Sebiș, unde au dat piept cu divizionara a treia manageriată de Călin Cojocaru. A rezultat un spectaculos 3-3, după reușitele semnate Enciu, Ankomah și Mărgărit, respectiv Trip, Coroiu, Gâdea.
Din păcate, meciul a fost marcat de accidentarea urâtă a lui Cristian Onțel. După un duel ae­rian cu un adversar, fostul stelist a căzut rău și și-a deplasat clavi­cula. A fost transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean Arad, unde i s-au dat primele îngrijiri și i s-a impus o perioadă de repaus total. Onțel a plecat ieri acasă, la București, unde va fi consultat și de Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei de fotbal a României. Așadar, portarul Gakos și fundașul Rugină rămân variantele Sebișului pentru juniori născuți în anul 1998 până la revenirea pe gazon al mijlocașului cu profil ofensiv.
„Ne vom descurca, dar sperăm să-l avem cât mai repede din nou la dispoziție. Ne-am speriat să nu fie și mai grav, deși e clar că jucătorul va lipsi cel puțin două-trei săptămâni de pe gazon”, a precizat Călin Cojocaru.
Vești nu tocmai bune vin și în ceea ce-l privește pe Cristi Poștoarcă. Fundașul dreapta de 19 ani transferat de la Voluntari a încercat să revină pe gazon cu ocazia amicalului de , dar durerile la genunchi persistă. Va face azi un nou RMN, nefiind exclusă nicio intervenție chirurgicală în privința sa.

Recomandările redacției