didaDivizionara a treia de pe malul Crișului Alb a pus punct primei săptămâni de pregătire fără joc de verificare. Trupa lui Dan Găldean s-a limitat la testele cu Sântana (3-2) și Crișul (0-1), pentru ca miercuri să urmeze amicalul cu Frontiera Curtici.
Însă, până atunci, sebișenii au intrat în cantonament pe plan local, echipa urmând să susțină două antrenamente pe zi, astăzi chiar trei. „Ne cazăm la hotelul clubului, ședințele de pregătire le efectuăm pe terenul nostru, iar pentru recuperarea după efort mergem la Moneasa”, ne-a mărturisit Augustin Păcurar, directorul sportiv al Naționalului.
Acesta a confirmat și faptul că echipa mai așteaptă întăriri pe posturile deficitare și anume cele de mijlocaș la închidere și atacant. „Suntem în discuții cu fotbaliști peste nivelul Ligii a III-a, sperăm să-i putem aduce la Sebiș de la începutul acestei săptămâni”, a mai spus „Dida” Păcurar.
Deocamdată, achizițiile Sebișului sunt Negru, Rus și Buta. Acesta din urmă este un fundaș central de 26 de ani, care a evoluat la Simeria și care i-a convins deja pe sebișeni de calitățile sale de fotbalist.

Recomandările redacției