Sebișenii încearcă să iasă de sub linie cu 3 puncte în compania „vecinilor” de la Filiași: „Ultima impresie contează!”

0
257

Obiectivul sebișenilor pentru finalul de an nu poate fi decât clasarea deasupra liniei de retrogradare, iar asta înseamnă că partida de astăzi trebuie câștigată cu orice preț. Pe Arena „Crișana” ajunge CSO Filiași, echipă ce a dezamăgit și ea în această toamnă, pentru ca la ultima reprezentație din 2020, Naționalul să aibă de doi lei speranță în „fieful” liderului FCU Craiova.
Așadar, de la ora 14, vom asista la un adevărat derby al suferinței, cele două echipe fiind despărțite de un singur punct în zona retrograbilă: 11 pentru gazde, respectiv 12 pentru doljeni. Naționalul tocmai a pierdut la „masa verde” și meciul cu ACS Poli, ca să nu mai vorbim despre restanțele financiare ce afectează și mai mult moralul jucătorilor.
Totuși, Dănuț Șomcherechi încearcă să rămână pozitiv la ultima apariție a echipei în fața propriilor suporteri în acest an. „Cu Filiași este ultimul meci acasă, vrem toate cele trei puncte. Ultima impresie contează, ne-am pregătit bine. Revine și Susan, care ne-a lipsit mult la Tg. Cărbunești. Este un meci foarte important, cu o echipă de lângă noi în clasament. Au dat și ei destule goluri, dar au și luat multe. I-am văzut la niște jocuri, vom analiza și video cu băieții, cred că am identificat ceva părți mai slabe de care vrem să profităm. Am insistat și eu pe partea mentală a jucătorilor, erau afectați tare. Mi se pare că au trecut cât de cât de probleme, oricum ar fi, trebuie câștigăm vineri”, spune antrenorul sebișenilor.
Filiașul nu a câștigat împotriva arădenelor în această toamnă și a scos un singur punct, la Cermei. În rest, a pierdut cu 2-0 la Chișineu Criș și 4-0 la Pecica, iar în ultima etapă a turului o găzduiește pe Șoimii Lipova.
Formații probabile:
Sebiș: Moroz – Musea, Forisz, Hojda, Cornea – Pop, Chitaș – Susan, Chiș-Toie, Vereș – Balha.
Filiași: Munteanu – Almic, Moț, Vulpe, Crușoveanu – Calu, Lupu – Kovari, Crețu, Ștefan – Ghighilicea.
Arbitri: Mihai Domșa (Aiud) – Adrian Drăgan, Emeric Tocai (ambii din Sibiu)
Observatori FRF: Lucian Glogoviceanu (Reșița), Viorel Vancea (Oradea).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.