Sebișenii, la poalele Cetății devene pentru a prelungi seria pozitivă

0
151

sebis55După ce a ratat startul în fața Hunedoarei, Național Sebiș s-a redresat rapid și de trei runde nu mai încasează gol și, ceea ce este mai important, a marcat două pentru un total de 7 puncte și un loc 5 bun pentru o echipă formată la începutul lunii iulie. Și, cum pofta a venind mâncând, trupa de pe Crișul Alb caută să lege al patrulea rezultat pozitiv.
Totuși, „alb-albaștrii” sunt conștienți că vor întâlni o formație arțăgoasă, care vrea să se refacă după două rezultate negative. „Din informațiile mele, Deva e o echipă experimentată, masivă, care acasă e greu de bătut. În plus de asta, mai are și foame de puncte, ceea ce o face și mai periculoasă.  Dar, pe de altă parte, ne convine că jucăm pe un teren mare și bun, s-a văzut și la Alba Iulia că ne-am exprimat bine pe un astfel de teren. Ne propunem să scoatem maxim și să prelungim seria pozitivă începută la Motru”, spune Călin Cojocaru.
Antrenorul Sebișului pare decis să nu schimbe formula câștigătoare, chiar dacă asta înseamnă că va lăsa din nou pe bancă doi-trei jucători care au fost titulari în meciurile de pregătire, ca Oiță sau Stegaru. „Trebuie să muncească în continuare, știind foarte bine că la mine nu sunt titulari și rezerve. Joacă mereu cine e mai în formă. Toți jucătorii sunt importanți pentru mine, mai ales că sunt tineri și sunt dornici de performanță. Mai repede sau mai târziu, toți vor avea ocazia să-și demonstreze valoarea”, a adăugat Cojocaru, care nu are nicio problemă de lot înainte de deplasarea de la poalele Cetății devene.
Formații probabile:
Deva: Iancau – Kelemen, Dosan, Boldea, Ungureanu – Soit, Vajda – Sauca, Pribac, Pirva – Lintaru.
Sebiș: Păduraru – Rosenblum, Stupu, Neacșu, Cherecheș – Avramescu, Mihuța – Rus, Unguru, Susan – Velici.
Arbitri: Cătălin Roșu (Var – Sălaj) – Sergiu Corb (Zalău), Iosif Nasc (Cluj). Observatori FRF: Dănuț Sopa (Sibiu), Stelian Sandu (Târgu Jiu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.