sebisCâștigând derby-ul de clasament de la Giarmata, Mama Mia Becicherecul Mic a preluat șefia în seria a IV-a a Ligii a III-a. Având parte de etapă liberă, sebișenii nu au putut replica pe teren, însă o fac prin vorbele antrenorului principal. „Nu m-a interesat prea mult meciul echipelor din Timiș, aveam programat antrenament la acea oră. Chiar dacă Becicherecul a trecut pe primul loc, nu suntem deloc îngrijorați. În primul rând pentru că suntem la egalitate de puncte cu ei, iar apoi mai sunt destule meciuri de disputat până la finalul sezonului. Depindem în conti­nuare doar de noi, cred că avem forța să încheiem în frunte chiar și acest an. Ne așteaptă încă trei meciuri importante pe care vrem și putem să le câștigăm”, spune Adrian Abrudean.
Vineri, Naționalul evoluează pe terenul „lanternei roșii” ACS VM Craiova, dar tehnicianul spune că locul din clasament al craiovenilor e unul mincinos.
„I-am văzut la Ineu și Seve­rin, împotriva Mehedințiului, și știu că vom avea parte de un meci greu la Ișalnița. Echipele oltenești sunt de obicei preocupate de joc, vor trage tare să ne bată pentru că au mare nevoie de puncte. Ca și noi, de altfel. Va fi un meci interesant pe care-l tratăm foarte serios”, mai spune „Știli”.
„Alb-albaștrii” au o singură, dar importantă absență în Oltenia. Golgheterul Ionuț Radu e suspendat, însă Abrudean e convins că: „avem destui fotbaliști capabili să-l înlocuiască și o vor face cu brio”.

 • Marian spune:

  Locuri de munca absolut serioase! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de
  multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate!
  Avem dovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati comod, 3 ore pe zi,
  ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Daca doriti detalii,
  trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
  marianpirciu@yahoo.com

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției