sebisEchipa din orașul natal al lui Adrian Marțian este astăzi adversara liderului seriei a V-a a eşalonului trei, Naţional Sebiş. Unirea Dej e departe de forma din sezonul trecut, când cocheta mereu cu podiumul, în timp ce acum nu are nicio victorie în cele patru meciuri jucate.
„Dejul e aceeași echipă care termina anul trecut în prima parte, doar că a început slab. Iar acum are un aliat foarte puternic, dușmanul numărul unu e terenul. Sper să nu mai plouă până la ora jocului. Din partea jucătorilor aştept o dorință de victorie cum au avut în primele cinci etape. Am încredere în băieți, știu despre ce e vorba. Nu-i subestimăm pe cei de la Dej, returul trecut am avut zece ocazii contra lor și am pierdut 1-0. Trebuie să fim foarte atenți”, avertizează Mihai Petcuț, care contează în meciul de astăzi, ora 15, pe întreg efectivul și ar putea alinia formația Soltesz – Mînecan, Morariu, Albert, Neacşu – Balint, Coţan, Bozian, Dobricean – Blănaru, Mândruşcă.
Arbitri au fost delegaţi Istvan Kovacs din Carei, care va fi ajutat de Ianoș Glaser din Poiana Codrului şi Sergiu Neichi din Satu Mare.

Recomandările redacției