ivanceaLa încheierea cantonamentului de la Moneasa, Unirea Sântana s-a oprit la Sebiș pentru un meci de verificare cu divizionara a treia ce s-a reunit și ea în ve­derea pregătirii pentru retur.  Formația lui Donca a fost la 25 de minute de un rezultat bun, însă gazdele aveau să revină pe final și să câștige cu 3-1.
Claudiu Popa a deschis tabela pentru „uniriști” în prima parte și, până ce nu au fost operate mai multe schimbări, divzionara a patra nu a riscat prea mult. Apoi, adică după minutul 65, sebișenii au pus stăpânire pe meci și au punctat prin Ivancea, Sima și Avădanei. „Având în vedere că numai ce am început pregătirea nu le puteam cere mai mult băieților. Sunt mulțumit că au reacționat la avantajul adversarului și au revenit și au câștigat partida. Mai așteptăm săptămâna viitoare (n.a. această săptămână) doi-trei jucători pentru a mai completa unele posturi deficitare”, a precizat Dan Găldeanu, care, deocamdată, nu a putut conta pe utistul Suslak și fundașul craiovean Florea. Tehnicianul Sebișului participă la  cursurile Școlii de Antrenori până miercuri, pentru ca joi să ia loc pe banca echipei sale cu ocazia amicalului cu Crișul.
De partea cealaltă, Dinu Donca le-a acordat două zile libere elevilor săi după terminarea stagiului de pregătire de la Moneasa. „În lipsa zăpezii a trebuit să improvizăm puțin la antrenamentele de la munte, dar ne-am atins scopul. Au fost șase zile intense de pregătire fizică, de aspectele ce țin de jocul echipei ne vom ocupa de zilele următoare încolo. Mai avem destul timp la dispoziție până la reluarea campionatului. De prestația echipei în amicalul de Sebiș sunt mulțumit. Atâta timp cât am fost cu titularii pe teren, eu zic că am fost la înălțime. Rezultatul final contează mai puțin”, a precizat antrenorul Unirii Sîntana.
Formații:
Național Sebiș:  Șoltez – Cl. Feieș, Siminiceanu, Jude, Botiș – Budur, Avădanei, Coțan, Bozian – Rus, Negru. Au mai jucat: Merșca, Susan, Ivancea, Sima, Toader, Borteș.
Sîntana: Ciornei – Calancea, Sîrdea, Ciobu, Bulboacă – Bodea, Vuin, Vandor, Ciocan – Lanțoș, Cl. Popa. Au mai jucat: Martin, Mateiu, Bolba, Giurgiu, Iercan,

Recomandările redacției