După patru victorii la rând, Național Sebiș pornea cu prima șansă în deplasarea de la Ocna Mureș, în fața „lanternei roșii”. Însă, socoteala de acasă nu s-a cam potrivit cea de pe „Arena Dragostei”, acolo unde gazdele au des­chis tabela după o jumătate de oră. Egalarea a venit în debutul actului secund, de la Petculescu, la meciul de despărțire de „alb-albaștrii”, după care Naționalul a riscat mult rămânând în 10 și apoi 9 oameni.
Totuși, ultimul fluier al arbitrului le-a găsit pe combatante la egalitate: 1-1, iar pe sebișeni pe locul 6, la un punct peste cei din Chișineu Criș. „Deși ne așteptam și ne doream mai mult de la acest meci, remiza este echitabilă și trebuie să o luăm ca atare. Cred că am intrat puțin mai repede în vacanță și de aici evoluția mai puțin reușită. Chiar și așa, am avut ocaziile noastre, chiar și în inferioritate numerică, dar la fel de bine puteam pierde pe final, când am rămas în 8 jucători de câmp și gazdele ne-au atacat cu toate liniile. Deși e pe ultimul loc, echipa din Ocna Mureș prestează un fotbal destul de bun, fără presiune, însă, repet, marea problemă a fost la concentrarea noastră pentru acest meci. Arbitrajul și eliminările lui Onuțan și Petculescu nu aș vrea să le comentez, ci spun doar că ele au fost în nota jocului”, a precizat Cristian Todea, antrenorul Naționalului.
La coborârea cortinei, Național Sebiș se poate lăuda cu recordul de invincibilitate în seria a IV-a a Ligii a III-a. Nicio altă formație nu a bifat 11 meciuri la rând fără eșec, iar Todea și-a egalat seria ca fotbalist avută la un moment dat la Gaz Metan Mediaș. „Mi-ar fi plăcut să bat acest record personal, dar nu mai sunt etape. În plus, nu știu dacă voi continua ca antrenor al Sebișului. Contractul e valabil până în vara anului 2020, dar, totodată, sunt prevăzute niște clauze acolo ce ar putea fi activate atât de mine, cât și de conducerea clubului. Cert este că nu am discutat nimic concret nici cu domnul primar pentru la anul, nu știu nimic
despre planurile clubului pentru sezonul viitor, dar e timp și de întâlniri de acum înainte. Pentru tot ce mi-au oferit jucătorii în special de două luni încoace, dar chiar și înainte când doar ghinionul ne-a privat de câteva rezultate bune, vreau să le mulțumesc și să le doresc vacanță plăcută”, a adăugat „Dulăul”.

Recomandările redacției