Mardare pare încântat de județul Arad

Mardare pare încântat de județul Arad

Formația lui Adrian Abrudean și Flavius Sabău a mai bifat un rezultat pozitiv în amicale. La Giarmata, Sebișul s-a impus cu 4-2 în fața echipei locale ce evoluează tot în eșalonul trei. Toate golurile au căzut după pauză, „alb-albaștrii” conducând la un moment dat la scor de neprezentare, după reușitele semnate de Chețan, Călin (un mijlocaș lateral crescut de FC Argeș) și Balint. Timișenii au revenit la 2-3, însă Ganea a clarificat definitiv problema câștigătoarei cu un euro-gol din lovitură liberă.

Primul „unsprezece” al Naționalului a arătat foarte bine, mai ales după sosirea lui Ștefan Mardare. Fundașul central care în Liga 1 a evoluat în tricoul celor de la Bacău, Vaslui și Rapid și care a jucat la FC UTA SA în returul stagiunii trecute nu pare deranjat de coborîrea până în eșalonul al treilea, cu mențiunea că-și dorește o promovare rapidă. „Din câte știu eu, Mardare s-a înțeles deja cu conducerea noastră, același lucru fiind valabil și pentru Miron, Apostol sau Roman. Au mai semnat cu noi și bihorenii Matei, Ganea, Chețan și Boneta, urmând ca după meciul de vineri cu Gloria să ne edificăm și asupra lui Călin și Raț. Sunt și ei doi tineri foarte interesanți”, a explicat Adrian Abrudean, care a fost foarte mulțumit de prestația elevilor săi la Giarmata. „Știli” va renunța la mijlocașii de culoare Best și Barth.

Sebișul a aliniat două formule de joc pentru fiecare dintre cele 45 de minute: Șoltesz – Matei, Bier, Mardare, Neacșu – Roman, Apostol, Bozian, Best – I. Radu, Sulea respectiv Miron – Raț, Toader, Moise, Tărar – Chețan, Boneta (67 Barth), Balint, Călin – Susan, Galea.

Recomandările redacției