După două deplasări ratate, la Timișoara (cu ASU Poli) și la Cugir, viceliderul se deplasează pe terenul unei formații de un cu totul alt calibru. CSO Filiași a avut mari dificultăți în startul sezonului, e penultima în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a III-a și se agață de orice punct mai ales acasă.
Tocmai acest aspect îl subliniază și antrenorul Naționalului, care e conștient că elevii săi nu vor fi primiți cu flori în Olteania. „Întâlnim o echipă incomodă, chiar periculoasă prin prisma faptului că au foame de puncte. Poate, astfel de echipe sunt chiar mai periculoase decât altele, iar Filiașul chiar e și în revenire de formă, din câte am văzut. Asta se datorează și faptul că au stins litigiile cu unii jucători, ca Bălașa sau Fotescu, care au revenit în lot și asta se simte și în rezultate. Dar, ca întotdeauna, mergem la victorie, conștienți că trebuie să fim concentrați și ne mobilizăm la maxim. Atitudinea poate să facă diferența, noi sperăm că în favoarea noastră”, a punctat Călin Cojocaru.
Tehnicianul „alb-albaștrilor” are o mică temere legată de starea gazonului și asta pentru că:„Avem un joc bazat pe pase, s-ar putea să întâmpinăm dificultăți din cauza terenului. Dacă mai ținem cont și de numeroasele absențe din lot, e clar că vom avea un meci foarte greu vineri”.
Într-adevăr, sunt patru absențe mari și late în „garnitura” Naționalului. Fundașul Neacșu și mijlocașul Avramescu sunt suspendați, iar Oiță și Toader sunt accidentați. Probleme medicale mai acuză Mihuța și Călin, însă se speră că ei vor apți pentru jocul de la Filiași, programat azi, la ora 14.

Recomandările redacției