În weekend e programată runda cu numărul 4 a Ligii a III-a la fotbal și singurul meci de vineri are în prim-plan o formație din județul nostru. Este vorba despre Național Sebiș, care se deplasează la Deva, acolo unde dă peste o formație a contrastelor.
LPS Cetate a câștigat la Dumbrăvița și a „smuls” egalul la Dăești, dar – totodată – a cedat fără drept de apel pe teren propriu contra celor de la Ghiroda. În schimb, sebișenii doar ce au mișcat clasamentul cu un punct în compania unei alte colege de suferință arădeană, Gloria Lunca Teuz Cermei, dar, evident, foamea de puncte e mare. „Suntem puțin mai încrezători și optimiști după ce am spart gheața, dar eu sunt nemulțumit de rezultatul cu Cermeiul. Acum încercăm să mai corectăm din problemele pe faza defensivă și mergem optimiști la Deva, unde vrem să scoatem un rezultat pozitiv. Am studiat adversarul, sunt și ei o echipă tânără cu rezultate surprinzătoare în primele etape. Au scos puncte la echipe grele și au pierdut acasă, e drept, cu liderul la zi al seriei”, spune Dănuț Șomcherechi, antrenorul „alb-albaștrilor”.
Unul dintre ultimele transferuri, mijlocașul Daniel Hadăr, e deja indisponibil și asta pentru că a suferit o fractură de piramidă nazală la unul dintre antrenamente. În schimb, în această săptămâna s-a alăturat lotului sebișean un alt mijlocaș și el tânăr. „Am reușit să mai ducem un mijlocaș stânga de 20 de ani, Florin Chitaș. A debutat în Liga 2-a cu Bogdan Andone la Olimpia Satu Mare, apoi a jucat la Liga a 3-a, la FCSB 2 și Academica Clinceni”, a mai spus tehnicianul Naționalului, înainte de partida de vineri, de la ora 17, de pe arena „Cetate”.
Celelalte divizionare terțe arădene evoluează sâmbătă, de la ora 17, după următorul program: Gloria Lunca Teuz Cermei – Șoimii Lipova, Crișul Chișineu Criș – Viitorul Dăești, Progresul Pecica – CS Dumbrăvița.

Recomandările redacției