Vremea rea a oprit fotbalul în România. Etapele din weekend au fost reprogramate și, odată cu ele, formațiile implicate și-au schimbat „țintele” pentru următoarele confruntări oficiale. UTA va juca cu Hermannstadt, Lipova și Cermei se duelează între ele, în timp ce Sebișul dispută – poate – cel mai important meci al returului.
La finalul săptămânii viitoare, Naționalul se deplasează în „fieful” liderului Șirineasa, pe care încearcă cu toate forțele să o depășească în clasament până la finalul campionatului. „Este clar că ne-am fi dorit să luăm adversarii la rând, să începem cu Deva, să ne rodăm puțin înainte de deplasarea de la Petroșani. Dar, până la urmă,  obiectivul e același. Ne propunem să scoatem maxim din fiecare meci, indiferent de adversar și de terenul pe care jucăm. Așadar, nu ne este totuna că începem anul chiar împotriva liderului, dar ne conformăm și începem să ne conectăm de pe acum la miza partidei”, a menționat Călin Cojocaru, antrenorul-manager al grupării de pe Crișul Alb.
Până una alta, sebișenii încearcă să lege un amical pentru ziua de sâmbătă și au apelat la grupările maghiare din est, Mako, Szeged sau Bekescsaba. Bineînțeles, „alb-albaștrii” doresc să se deplaseze în Ungaria, unde există terenuri bune chiar și în condiții de vreme rea.
Altfel, sebișenii i-au legitimat pe toți fotbaliștii sosiți în această iarnă pe malul Crișului Alb și anume portarul Dagău, fundașii Pîslaru și Druga, mijlocașii Pop, Onțel și Rugină și atacantul Mărgărit.

Recomandările redacției