albertTrei dintre fotbaliștii care păreau istorie la Național Sebiș au primit o a doua șansă din partea „oficialilor” clubului. De fapt, în cazul lui Alexandru Albert este vorba de o a treia șansă, pe care, însă, de această dată fundașul central de 28 de ani, pare decis să o valorifice. „Astăzi a revenit din Italia și ne-a promis tuturor că va fi cât se poate de serios și va face tot posibilul să contribuie la promovarea echipei în Liga a II-a. De fiecare dată când a intrat pe teren pentru Sebiș și-a făcut destul de bine treaba, sportiv nu am prea avut ce să-i reproșăm. Comportamental, însă… Sper să fii înțeles că, poate, e ultimul său tren în fotbal”, ne-a declarat Mihai Petcuț.
Lângă Albert, în cantonamentul de la Debrecen, se mai află și Galea și Higyed, fotbaliști la care conducerea Naționalului renunța la un moment dat. „Au rămas cu noi cred că ne mai pot ajuta la primăvară. Acum, ca și în cazul celorlalți fotbaliști din lot, este important să se pregătească cât mai bine, iar la Debrecen avem toate condițiile în acest sens. La revenirea la Sebiș, avem promisiunea că vom beneficia de o suprafață bună pentru antrenamente, plus că există acel sintetic la școală”, a adăugat tehnicianul „alb-albaștrilor”.
Sebișenii stau până sâmbătă în Ungaria, iar marți se deplasează la Oradea pentru primul amical al iernii, în compania lui FC Bihor.

Recomandările redacției