sebisAcumulând 11 puncte din 15 posibile, Național Sebiș conduce seria a IV-a a eșalonului trei alături de FC Hunedoara. Cum „corbii albaștri” stau în etapa de la finalul săptămânii, trupa de pe Crișul Alb are șansa să rămână singură în fotoliul de lider, mai ales că are un meci relativ simplu pe teren propriu.
Știința Turceni este penultima în clasament cu doar două puncte acumulate, însă ambele în deplasare. „Chiar dacă se află în zona inferioară a clasamentului, o formație ce nu pierde departe de casă, la Craiova și Hunedoara, nu poate fi subestimată. Concentrarea și mobilizarea trebuie să fie principalele noastre atuuri sâmbătă. Avem posibilitatea de a consolida prima poziție, nu avem voie să ratăm această șansă. Ofensiva câștigă prin revenirile pe teren ale lui Balint, Roman și Sulea, sperăm să le oferim o victorie suporterilor noștri”, a menționat Adrian Abru­dean.
Antrenorul Sebișului și-a luat câteva date despre formația gorjeană pregătită de Viorel Cojocaru, dar a și văzut imagini video de la confruntarea Științei la Hunedoara. „Sigur, e important și cum evo­luează adversarul, dar dacă noi ne facem cum trebuie treaba nu cred că putem scăpa victoria”, a adăugat „Știli”, care are o singură absență pentru disputa de sâmbătă, de la ora 15. Vali Apostol s-a ales cu o întindere fibrilară la Motru și – probabil – va fi înlocuit cu Balint în primul „unsprezece” al Naționalului.

Recomandările redacției