beuran2În contul bunelor relații dintre primarii localităților Sebiș și Elek (Ungaria) și cu ocazia unei sărbători pentru românii din zonă, s-a legat și un meci amical de fotbal între echipa lui Mihai Petcuț și teamul de liga a patra din țara vecină. Divizionara a treia arădeană s-a impus cu scor de neprezentare (3-0), prin reușitele semnate de Galea, Beuran și Mihalcea. Ultimul a mai lucrat cu actualul tehnician al Naționalului la UTA II, între timp mai trecând pe la Reșița și Caransebeș.
Alături de fostul atacant al „alb-roșiilor” a mai ajuns și fundașul Albert, care – de fapt – revine pe malul Crișului Alb. Și tot ca o noutate, consemnăm și numele lui Mândrușcă, puternicul atacant care aparține de CFR Cluj și care s-a remarcat mai ales în liga secundă la Unirea Alba Iulia. Acesta a evoluat de abia după- amiază, de la ora 17,30, când la Sebiș s-a jucat amicalul cu CS Bacău, terminat cu scorul de 2-1 în favoarea gazdelor. Vom reveni cu amănunte de la acest test în ziarul nostru de joi.
Împotriva celor de la Elek au evoluat: Lazea – Toader, Moise (Neacșu), Morariu (Albert), Jude – Galea, Coțan (Beuran), Dobricean (Mînecan), Avădanei, Highet – Mihalcea. „Nu s-a pus niciun moment problema câștigătoarei, a fost un antrenament util pe un teren excelent în care am văzut la lucru și fotbaliști care au evoluat mai puțin în amicale. Mă bucur că am putut particpa la sărbătoarea românilor de la Elek”, a spus Petcuț despre disputa de ieri dimineață.

Recomandările redacției