Campioana de toamnă în seria a IV-a a Ligii a III-a a încheiat campania de achiziții a iernii cu doi fotbaliști împrumutați de la prim- divizionara, Pandurii Târgu Jiu. Este vorba despre jucători care au confirmat în ligile doi și trei, care acoperă exact posturile considerate descoperite de antrenorul – manager, Călin Cojocaru.
În primul rând, vorbim despre George Bârsănel, un fundaș central cu experiență, care are „antecedente” și în fotbalul arădean, la ACU Arad. Masivul jucător (1,92 metri) și-a inceput cariera la Școala Euro Africa de la Bușteni și a mai evoluat la Făgăraș, ACU Arad, FCM Târgoviște, Tricolorul Breaza, Juventus București, CS Ștefănești, Gloria Buzău, CF Brăila și ACS Berceni, echipe pentru care a bifat prezențe în Liga a 2-a și a Liga 3-a.
Daniel Constantin Cocină are 21 de ani și e tipul de fotbalist care evoluează pe benzi la mijlocul, dar și ca al doilea atacant. La formațiile pe care a trecut, Pandurii II, Universitatea Cluj sau Metalurgistul Cugir, fotbalistul de 1,84 metri a marcat goluri importante și a făcut-o constant.
„Sunt doi fotbaliști care aduc multă calitate lotului nostru și cu care încheiem campania de achiziții a iernii. Ambii se vor prezenta de mâine la antrenamente, iar miercuri ar putea bifa primele minute în amicalul cu Ineu. La pregătiri mai avem și un portar junior, a cărui situație sperăm să o rezolvăm săptămâna aceasta și, din punct de vedere al lotului, suntem pregătiți să începem returul”, ne-a declarat Călin Cojocaru, antrenor și manager la Național Sebiș.

Recomandările redacției