Sebișul s-a reunit în 12 jucători sub comanda lui Șomcherechi: Szekely, Lang și Toriște – cele mai cunoscute nume

0
367

Național Sebiș este ultima divizionară terță arădeană ce s-a întors la treabă, doar că Dănuț Șomcherechi, numit antrenor săptămâna trecută a avut destulă treabă și zilele trecute. Fostul fundaș are ingrata misiune de a-și forma un lot de jucători aproape de la zero, atâta timp cât din vechea „garnitură” au rămas doar cinci „piese”.
Vorbim despre Szekely, Susan, Forizs, Cl. Vereș și Deliman, lângă ei tehnicianul maramureșean mai adăugând, deocamdată, alți șapte jucători, în majoritatea lor juniori: portarul Mihai Marc (născut 2000, fost la CSA Steaua), mijlocașii Raini Bandula (născut 2000, ex. Academia Hagi, Recea și Minaur Baia Mare), Călin Pop (născut 1999, ex. Tășnad) și Mario Contra (născut 2001, ex. Unirea Alba Iulia). Ceva mai experimentați sunt fundașii, cei laterali: Cătălin Toriște (23 de ani, ex. Academia Hagi, CS Mioveni, Metalurgistul Cugir, FC Argeș și Sporting Roșiori) și Eduard Cornea (22 de ani, ex. Deva sau Avrig) și cel central, Lorand Lang (ex. Recea și Cugir).
Până vineri mai sunt așteptați cel puțin patru fotbaliști, un portar, un fundaș dreapta, un mijlocaș centrl și un atacant experimentat. „Am început astăzi cu o reacomodare la efort, suntem încă puțini, mai trebuie să ajungă și alți jucători, iar până la meciul de sâmbătă vom avea în linii mari lotul format. Săptămâna viitoare mai vedem pe ce posturi stăm mai slab și ne vom întări lotul. Mă bucur că majoritatea jucătorilor prezenți azi la Sebiș sunt tineri, dornici de muncă și afirmare, este ceea ce mi-am dorit să antrenez. Sunt mulțumit de condiții, sper ca și băieții să aprecieze ceea ce ni se oferă aici și să dăm totul din noi pentru acest club și oraș. Ne vom pregăti pe plan local, avem aici tot ce avem nevoie. Vom alterna antrenamentele, probabil și câte două pe zi, cu partidele de verificare”, ne-a declarat Dănuț Șomcherechi, ajutat pe banca tehnică de Cosmin Merșca.
Sebișul va începe seria partidelor de verificare sâmbătă, în fața timișenilor de la Carani Murani, pentru ca miercuri să întâlnească Sântana și apoi Ineul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.