Sebișul se întoarce pe Bega pentru un alt deznodământ: „Avem forță cu atitudinea potrivită”

0
152

Odată cu victoria în derby-ul cu Galda, lucrurile au revenit pe făgașul normal la Sebiș, acolo unde se vorbește tot mai des de promovare. Având acest obiectiv, e clar că victoriile trebuie legate din nou, doar că seria este echilibrată, iar ultima „pățanie” a elevilor lui Călin Cojocaru s-a petrecut chiar la Timișoara. Acum două săptămâni, pe arena „CFR”, formația de pe Crișul Alb pierdea în fața codașei Becicherecul Mic cu 2-1, la rând venind „satelitul” lui ACS Poli.
Timișorenii sunt o formație a contrastelor, ultimele trei rezultate vorbind de la sine: 1-2, acasă cu Galda, 4-4 la Giarmata și 2-1 la Rovinari, cu Pandurii II. „Am învățat că în această serie e posibil orice, nu există o echipă ce pornește clar favorită într-un meci sau altul. Sigur, prin prisma regulilor pentru sateliți, cu trei jucători Under 19 și cinci Under 21, celelalte echipe, au avantajul experienței. În plus, Sebișul are și destui fotbaliști de calitate, cu destule partide în ligile doi și trei, care pot face oricând diferența. Pe unii dintre ei i-am și antrenat și aici mă refer la Siminic, Rosenblum și Roman și le cunosc calitățile. Dar, noi ne bazăm pe grupul puternic pe care îl avem aici, plus pe doi-trei jucători pe care s-ar putea să-i primim de la prima echipă. Ne va fi greu, dar nu imposibil să trecem de Sebiș și să rămânem în obiectivul propus, unul dintre primele 5 locuri în clasament”, spune Adrian Stoicov, antrenorul celor de la ACS Poli II. Din circuitul „satelitului”, doar Sorescu va absenta 100% la duelul de vineri.
Sebișul își propune să deschidă o nouă serie câștigătoare cu ocazia deplasării pe arena „Calor” din Timișoara. Succesul cu Galda a fost prețios, dar e istorie, iar pentru a trece și de „alb-violeți” e nevoie de implicare maximă. „Cunosc foarte bine această ge­nerație talentată a lui Poli și cred că poate bate pe oricine în această serie. Sunt imprevizibili, vor dori să ne bată, dar am demonstrat și noi că avem forță cu atitudinea potrivită. Pe lângă faptul că am luat punctele cu Galda, am și jucat destul de bine, iar asta ne pro­punem și la Timișoara. Dar, genul de echipe ca Poli sunt periculoase și prin faptul că nu au nimic de pierdut, doar de câștigat. Fără presiune, poți juca cu dezinvoltură, pe când la noi este clar că nu ne putem propune altceva decât promovarea și trebuie să dăm totul pe teren etapă de etapă”, a menționat Călin Cojocarul, managerul – antrenor al Naționalului, care are tot lotul la dispoziție.
Formații probabile:
Poli II: Contra – Sporin, Bocșan, Fridrich, Filip – Bîrnoi, Oprea – Velcotă, Vasi, Mailat – Pădurariu.
Sebiș: Fișteag – Rosenblum, Stupu, Suciu, Siminic – Avramescu, Cârstoiu – Săulescu, Iuga, Susan – M. Ion.
***
Celelalte divizonare trei arădene joacă sâmbătă, la ora 15: Gloria Lunca Teuz Cermei – Școlar Reșița și CNS Deva – UTA II.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.