morariuDupă despărțirile de Albert și Buta, Național Sebiș avea neapărat nevoie de întăriri în centrul defensivei. Acum două săptămâni, pe malul Crișului Alb a sosit fostul jucător al Covaciului, Hecico, iar luni seară conducerea grupării de pe malul Crișului a bătut palma cu Ovidiu Morariu. Acesta a îmbrăcat tricourile divizionarelor secunde Chindia Târgoviște și Rapid CFR Suceava și – teoretic – ar trebui să fie unul dintre jucătorii care vor face diferența la Liga a III-a.
Naționalul este pe cale să împrumute un fotbalist și din curtea celor de la CFR Cluj. Dacă toate aceste mutări se vor perfecta, echipa „alb-albastră” se va înscrie printre pretendentele la promovare.
Până una alta, Sebișul este în plin cantonament pe plan local, cu de­plasări periodice la Hotelul Parc din Moneasa pentru recuperarea după efort.
Sâmbătă, băieții lui Petcuț joacă cu Bihorul la Oradea, iar apoi, în func­ție de tragerea la sorți a primei runde a sezonului, echipa își va programa și următorul test. Naționalul va întâlni și Iașiul într-un alt amical puternic ce se va disputa după etapa inaugurală a Ligii a III-a.

Recomandările redacției