Sebişul ştie una şi bună: „Să batem la Jucu şi să terminăm pe primul loc!”

0
228

sebisLiderul seriei a V-a a eşalonului trei nu s-a regăsit în ultimele 5 etape, perioadă în care nu a cunoscut victoria. Detaşaţi clar în debutul campionatului, sebişenii au intrat de ceva vreme într-o pasă proastă, iar Pâncota a probat etapa trecută, pentru câteva minute, primul loc al seriei. Pauza de iarnă vine pe undeva la timp pentru trupa de pe malul Crişului Alb, care însă e obligată să câştige sâmbătă la Jucu, pentru a încheia anul în fotoliul de lider. Etapa a 16-a, care trebuia să se joace săptămâna viitoare, s-a amânat din cauza vremii nefavorabile pentru data de 28 februarie 2014.
Liderul are probleme de lot
„Să nu baţi de 5 etape e o situaţie urâtă. Dar trebuie să iasă soarele şi pe strada noastră, orice început are şi un sfârşit. Am discutat mult în această săptămână cu jucătorii, au înţeles că doar ei o pot scoate la capăt. Să conduci tot campionatul şi să nu termini pe primul loc ar fi o mare decepţie, nici nu iau în calcul o asemenea variantă. Trebuie să facem ce am discutat încă din vară, să terminăm pe primul loc”, ne-a declarat antrenorul liderului Naţional Sebiş, Mihai Petcuţ. Numai că misiunea „alb-albaştrilor” nu va fi deloc uşoară, clujenii de la Unirea Jucu ocupând locul 7 în clasament, la un singur punct de play-off. Mai mult, problemele de lot îi dau mari bătăi de cap lui Mihai Petcuţ, care nu se va putea baza pe câţiva jucători de bază, unii suspendaţi, alţii accidentaţi, dar în schimb revine Bozian, eliminat la Pîncota.
Petcuţ: „Singura variantă e victoria”
Nimic nu mai contează însă pentru Naţional Sebiş, care ştie una şi bună: „Cu fiecare meci pe care nu îl câştigăm presiunea e tot mai mare. Avem şi probleme de lot, dar nu avem voie să ne plângem de milă. Trebuie să adunăm 18 jucători şi să batem la Jucu. Băieţii trebuie să fie conştienţi că singura variantă e victoria, să ne prindă iarna pe primul loc!”, mai spune Petcuţ. Şoltesz – Beuran, Moise, Hecsko, Jude – Galea, Coțan, Bozian, Dobricean – Blănaru, Mîndruşcă ar putea fi echipa de start a Sebişului în meciul de sâmbătă, ora 14.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.