feiesGruparea de pe malul Crișului Alb nu s-a apropiat nici în sezonul recent încheiat de zona promovabilă, dar conducerea clubului speră ca acest lucru să se schimbe din toamnă. Chiar dacă se anunță un campionat mult mai dificil, cu 18 echipe și deplasări mai lungi, Gheor­ghe Feieș este convins că Sebișul poate ținti sus. „Pornind de la ceea ce a afirmat Napoleon Bonaparte și anume că: «În rucsacul fiecărui soldat se află un baston de mareșal», eu cred că putem găsi soldați care să-și depășească condiția și limitele și să obțină un rezultat excelent pentru orașul nostru. Suntem în discuții cu destui jucători din județul nostru, dar și din alte părți, pentru a completa lotul pe posturile deficitare, am vrea să găsim și un antrenor care să ne prezinte un proiect solid, pe placul aspirațiilor noastre. Bineînțeles, el poate fi și Mihai Petcuț, care la ora actuală este antrenorul nostru. Cert este că ne propunem lucruri mari în sezonul viitor”, a precizat primarul Sebișului, președinte de onoare la gruparea de Liga a 3-a.
Până dă decidă soarta primei echipe, „oficialii” clubului se buură de promovarea „satelitului” în Liga a 5-a și fac planuri și la acest nivel.
„Copiii de la Național II și-au făcut treaba și merită felicitați. De ei, dar și de antrenorul pe care nea Costică (n.a. Constantin Vanci) a promis că-l găsește în această vară pentru echipa a doua, depinde dacă se va mai promova odată și în vara anului următor. Conducere îi sprijină, asta e clar”, a adăugat Feieș.

Recomandările redacției