sebisPrimele două echipe clasate în seria a V-a a eşalonului trei, Metalurgistul Cugir şi Naţional Sebiş, se duelează astăzi, cu începere de la ora 15.
Partida se va disputa pe o arenă „CSO” modernizată și inaugurată pe 20 septembrie cu ocazia vizitei celor de la Sănătatea Cluj. A fost victorie cu 1-0 pentru cugireni, care între timp au evoluat doar în deplasare și au stat în etapa intermediară de acum zece zile.
De data aceasta miza întâlnirii e mai mare, atâta timp cât sub Drăgana „descalecă” liderul neînvins al campionatului. Mai mult, locurile în clasament se pot inversa dacă Metalurgistul câștigă, iar antrenorul Marius Opric pare conștient de acest lucru.
Opric: „Nu ne mulţumim cu egalul”
„Meciul este foarte important, căci, jucând pe teren propriu, avem șansa să provocăm prima înfrângere unei echipe extrem de puternice, care nu ocupă întâmplător prima poziție în clasament. Nu ne mulțumim cu egalul pentru simplul fapt că noi mergem la câștig în fiecare meci, indiferent de numele adversarului. Știm foarte bine ce poate Sebișul și anume că este o echipă foarte bine organizată tactic și așezată în teren”, a spus tehnicianul Cugirului, care sezonul trecut a obținut două succese (3-1 și 1-0) pe banca celor de la FC Hunedoara în disputele cu sebișenii.
Petcuţ: „Trebuie să câştigăm meciul”
În acest sezon, datele problemei  s-au schimbat total pentru Național, care-și propune promovarea în eșalonul secund. „Pentru mine, Cugirul e ca Oșorheiul, echipă bună, dar știu că trebuie să câştigăm meciul. Mi-aș dori ca echipa să joace la valoarea ei, atunci nu am cum să nu câștig. Suntem favoriți, și ca lot, și ca loc în clasament, și ca joc. Sigur, asta nu înseamnă că meciul e câștigat”, a precizat Mihai Petcuț. Antrenorul Sebișului nu contează pe Mândrușcă, autor a 3 goluri până acum, în timp ce la gazde va absenta Șuteu, 4 goluri, iar Itu, cu cinci reuşite, este incert.
Formații probabile:
Cugir: Tiut – Al. Man, Buta, R. Ștefan, Trășcan – Negură, M. Neagu – D. Lupşan, Itu, Ianc – Cîrstean.
Sebiș: Șoltesz – Mînecan, Morariu, Albert, Neacșu – Balint – Dobricean, Coțan, Bozian, Beuran – Blănaru.
Arbitri: Horațiu Feșnic – Petrică Cîmpeanu, Doru Lucaciu (Cluj). Observatori FRF: Zaharia Ciev (Timișoara) și Adrian Mihalcea (București).

Recomandările redacției