Sebișul vrea să strice media de puncte interne a Hunedoarei: „Cheia e echipa și atitudinea ei la ora jocului”

0
328

Înainte de meciul câștigat fără drept de apel (scor 5-1) cu CSM Lugoj, Mădălin Pîslaru spunea că obiectivul echipei sebișene este demararea unei serii de rezultate pozitive. După pasul cu bănățenii, urmează o deplasare de risc maxim pentru „alb-albaștri”, pe terenul unei nou-promovate, ci poartă, însă, povara glorioasei istorii corviniste. Iar rezultatele obținute „sub furnale” în acest debut de sezon nu sunt deloc întâmplătoare.
Dintre cele 8 puncte strânse în 6 partide, teamul pregătit de Mircea Alic jr. a luat 7 pe teren propriu. Giarmata și Avrigul au plecat învinse fără gol marcat, iar Cugirului i-a fost impusă remiza la 3. Celălalt punct a fost obținut la Ghiroda (2-2) chiar etapa trecută, deci moralul hunedorenilor e destul de bun.
Teoretic, nici sebișenii nu ar trebui să stea rău la acest capitol, din moment ce vin după o victorie cu 5 goluri înscrise în fața unei formații totuși fragile. „După cum s-a văzut, în această serie e cam posibil orice. Nu înseamnă că dacă am bătut Lugojul vom avea un meci ușor și la Hunedoara, dimpotrivă. Întâlnim o echipă neînvinsă pe teren propriu, care are o galerie frumoasă în spate, dar care, zic eu, ne va motiva și pe noi și mai mult. Fotbalul e pentru suporteri și vrem să contribuim la spectacolul din teren, mai ales că s-ar putea să vină și susținători de-ai noștri având în vedere distanța nu prea mare până la Hunedoara. Dacă vorbim strict fotbalistic, cu tot respectul pentru echipa Hunedoarei pe care o cunosc destul de bine ca devean, cred că avem jucători mai buni luați individual. Dar cheia la acest joc, ca și la celelalte, de altfel, este echipa și atitudinea acesteia la ora jocului. Mergem la victorie, asta e clar, sper să o și obținem și să ajungem pe un loc în clasament mai aproape de posibi­litățile noastre”, a spus deveanul Adrian Horvat, goal-keeperul Sebișului, sosit pe malul Crișului alb cu patru zile înainte de debutul sezonului.
Horvat se va afla față în față cu Iulian Tecsi, principala amenințare pentru buturile sebișene: „Ne cunoaștem și ne înțelegem bine de pe vremea în care am fost colegi la UTA, sper – însă – să-și țină realizările după meciul cu noi”. Deși a revenit la antrenamente alături de colegi, Poștoarcă nu va fi luat în calcul de managerul la meciul de sâmbătă, de la ora 15, de la Hunedoara.
Formații probabile:
Hunedoara: Cobliş – Iacob, Ciucurescu, Ionică, Doboș – Bloj, D. Creciunesc, Herci, Marinca – Tecsi, Marcu.
Sebiș: Horvat – Pîslaru, Ciochină, Dumitrache – Goșa, Pintea, Ruță, Cl. Vereș – Ankomah – Szelelky, Enciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.