mjBodyguardul lui Michael Jackson a dezvaluit, in fata Curtii Supreme din Los Angeles, unde are loc procesul intentat de familia Jackson impotriva AEG, ca Michael a fost gasit prabusit de copiii sai din cauza unei supradoze, cu opt ani inainte de a muri.

Copiii cantaretului, care aveau 3, respectiv 4 ani la vremea respectiva, l-au descoperit pe Michael cazut, in timp ce se aflau in vacanta la Walt Disney World din Florida, spune bodyguard-ul, potrivit Daily Mail. Bodyguard-ul starului american, Michael La Perruque, sustine ca „ei nu l-au putut trezi”, vorbind de cei doi copii, Prince si Paris, ce l-au gasit in holul camerei din hotelul in care locuiau, in anul 2001.

Atunci, garda sa de corp, La Perruque l-a resuscitat pe Michael Jackson, facandu-i respiratie gura la gura pana cand au venit paramedicii, care au ajutat la salvarea Regelui pop.

Declaratiile bodyguardului au fost facute mai intai la Curtea Suprema din Los Angeles, unde mama lui Michael Jackson, Katherine si familia au dat in judecata compania AEG. Agentul de securitate a declarat ca nu a gasit medicamente in camera lui Michael, dar au existat sticle goale de alcool. Acesta se temea ca starul sa nu ia o supradoza.

El a primit apeluri pe telefon de la Michael Jackson, noaptea tarziu, in care „vorbele sale erau foarte neclare. Era mai mult un mormait si nu am putut intelege ce spunea”.

Curtea Suprema a aratat imagini ale sticlutelor de pilule, ale tuburilor de oxigen si ale altor medicamente descoperite in camera lui Michael, atunci cand a murit.

SURSA: http://www.realitatea.net

 • Athina spune:

  Ce mai stiti voi- presa , acest INSTRUMENT DEMONIC de
  INDOBITOCIREa publicului, decat a manji
  memoria acestui INGER care NU a dus o viata stricacioasa , asa cum duceti voi –
  acesti DUSMANI ai bunului-simt si
  Adevarului ? Ce mai stiti si ce mai puteti
  voi, acesti INFIRMI PSIHICI , decat sa va copiati , reluati ,umflatiSCORNELILE si sa ascundeti cu
  toata reaua vointa ADEVARURILE legate de creatiasi memoria INEGALABILE ale LUI MICHAEL ?! DE CE NU VRETI ( fiindca asta este ADEVARUL :
  NU VRETI ! ) sa promovati Moonwalk, citatele, Dancing the dream, actele
  caritabile, intelepciunea inalta si creatia INEGALABILA , toate apartinand
  acestui INGER?! Simplu de raspuns :
  pentru ca ati ramas si continuati sa ramaneti un instrument DIABOLIC de
  INDOBITOCIRE a publicului si MURDARIREafiintelor superioare, inocente.CUM puteti sa improscati si acum cu inca o MIZERIEa mintii voastre , scriind ca ,,s-a drogat”
  ??!! DROGATI sunteti VOI !!RUSINATI-VA si TERMINATI !! Oricum, veti plati candva,
  Cuiva,foarte usturator, pentru modul
  vostru de viata stricacios. NU UITATI , ceea ce dati, aceea veti primi inzecit.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției