Cinci aparate de ventilație, printre care unul cu ventilație mecanică, și trei monitoare funcții vitale au fost achiziționate recent de Consiliul Județean Arad pentru Secția Clinică ATI I a Spitalului Județean. Aparatura, deosebit de importantă, vine în completarea dotărilor de anul trecut, care au constat în alte zece monitoare funcții vitale, toate funcționând la patul pacientului.
„Aparatura primită este de un real folos pentru pacientul internat în cadrul Secției Clinice Anestezie și Terapie Intensivă. Mulțumim atât Consiliului Județean Arad, cât și Primăriei Municipiului Arad pentru interesul arătat în ceea ce privește dotarea secțiilor Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Anual, din fondurile celor două instituții, precum și din veniturile Spitalului, sunt achiziționate aparate necesare bunei desfășurări a actului medical”, a declarat ec. Carmen Lucuța, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.
Trebuie menționat că valoarea aparatelor achiziționate anul acesta pentru Secția Clinică ATI I se ridică la 540 000 de lei.

Recomandările redacției